Online schatting

100 km tegen kanker

Een pakkende minuut stilte, een koude start maar een zonnige finish️, da’s in een notedop hoe wij met ons team dit hartverwarmende event van Kom op tegen Kanker beleefden ?de 100km run tegen kanker.

Helaas waren we de vorige editie afwezig waardoor we deze keer met 2 teams van Goeman Vastgoed aan de start stonden. 

Sinds 2010 zetten wij ons sportief in tegen kanker. Eerst door de jaarlijkse deelname aan de 1000km (het wielerevent) maar toen er ook het loopevent kwam, maakten we de switch. Onze collega’s zijn dan ook veeleer lopers en dus een uitgelezen kans om iedereen erbij te betrekken. Met onze beide teams verzamelden we bijna 6000 eur startgeld, die we schenken aan Kom op tegen Kanker voor het broodnodige onderzoek.

Deze editie ging door in Genk.  Het weer viel wat tegen ? en van het thuisfront bereikten ons  sneeuwfoto’s dus we hielden ons hart al vast. Onze 40-km lopers vertrokken als eersten, na goed 50 min sloten de 30-km lopers aan, en tien kilometer later de 20-km lopers. Als laatsten sloten de, intussen verkleumde, 10-km lopers aan. Zo liepen we met z'n allen samen richting de finish en scheen de zon ️ alsof het zo moest zijn, kwam ze alle harten verwarmen, genoten  we van onze finish, van het gejoel van onze supporters en passeerden we even langs het fotomoment.

Samen liepen beide teams zo 2 x 100km. En ook de volgende editie, zullen we opnieuw met 2 teams aanwezig zijn. Beloofd!

 
 
facebook chat