Bram en Leslie uit Wichelen

De meest aangename en professionele vastgoedmakelaar die ik ooit heb ontmoet. Goede verkopers, maar niet te opdringerig en heel professioneel in de opvolging van het dossier. Snelle reactie, excellente service. Ik zou Goeman Vastgoed aan iedereen aanraden!

Geert Goeman uit Lede

Geert Goeman uit Lede

Bij Goeman vastgoed heb ik steeds het gevoel gehad dat ze met mijn zaak begaan waren. Geen moeite was te veel om tussentijdse evaluatie te houden, nieuwe foto’s te maken met het zonnetje, elementen te bespreken, feedback te krijgen van elk bezoek enz… De perfecte samenwerking die je wilt bij een verkoop van je huis. Bedankt Sibille en Kenneth en de rest van de crew voor de samenwerking! Vastgoed Goeman, zeker een aanrader!

Debbie de Brauwer en Jahani Joly uit Wichelen

Bedankt Nathalie van immo Goeman! Je hielp ons altijd en geen vraag of verzoek was teveel. Dank zij jou hebben we ons huis gevonden en bleven de kopzorgen tot een minimum bespaard. Wij raden jullie alvast overal aan! Jullie staan een grote stap verder dan jullie concurrentie.

Luc en Veerle uit Lede

Luc en Veerle uit Lede

Wat een ongelofelijk service en professionaliteit ! We kochten niet alleen onze nieuwe woning bij Sibille maar waren zo onder de indruk van de persoonlijke en correcte aanpak dat we ook onze oude woning aan haar toevertrouwden. En bij het eerste bezoek was de woning verkocht! Alleen maar lof en complimenten voor jullie opvolging en klantvriendelijkheid! Topteam !

Wilfried Van der Jeught uit Mespelare

Beste Sibille ,prachtig om met jouw kantoor zaken te doen ,correct en altijd bereikbaar. Ik zal het zeker aan iedereen aanraden. Het allerbeste nog en misschien nog eens tot weerziens. Wilfried

Christaan De Block uit Oudegem

Christaan De Block uit Oudegem

professioneel, vriendelijk, communicatief, .... kortom zoals het moet t.o.p.v. andere makelaars GROOT VERSCHIL DIKKE MERCI
GOEMAN VASTGOED zeker aan te raden!!!!!!!!!!!!!!!!

Lisa D'haese uit Berlare

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met jullie kantoor. Voordat we dit huis kochten, hadden we er al enkele bezocht met andere kantoren. Hierbij hadden we soms echt een slecht gevoel, of we merkten dat het kantoor niet deed wat er van hen verwacht werd, of er werd geen tijd gemaakt, mails met een bod werden pas meer dan een week later beantwoord... En dat is bij jullie kantoor helemaal anders. Jullie steken er met kop en schouders bovenuit. Waarvoor nog eens bedankt voor de fijne samenwerking.

Ingrid Van Geeteruyen uit Uitbergen

Ingrid Van Geeteruyen uit Uitbergen

Bedankt Sibille en Nathalie voor de zeer goede samenwerking bij de verkoop van mijn woning! Prima service, vriendelijk, vlot, professioneel... kortom 100 % tevreden. Doe zo voort !!!

Sven Vergauwen uit Hamme

Goede service, zeer actief , komen afspraken zeer goed na !!! #tomisnentopper

 

Greet De schrijver uit Lede

Dikke merci voor de blitz verkoop van mijn huisje! Door de sfeervolle foto's, de persoonlijke tekst en de enthousiaste, professionele aanpak was het zo geklonken. Het was voor mij een moeilijke stap om afscheid te nemen van mijn allereerste stekje maar door jullie hartelijke ondersteuning kon ik het met een goed gevoel overdragen. Op naar een nieuw avontuur! Bedankt!