Online schatting

Plezantstraat 10 - 9240 Zele

TE KOOP - Prachtig afgewerkte nieuwbouwwoning in de Plezantstraat te Zele
Een energiezuinig huis is vandaag waardevoller dan ooit tevoren: ventilatiesysteem D. Energielabel A+ en een E-peil lager dan 30.
Deze woning is gelegen in een rustige straat op wandelafstand van centrum Zele en in de nabijheid van station, scholen, winkels en supermarkten. 
De woning is stijlvol afgewerkt en heeft een strakke, hedendaagse architectuur. Bovendien is ze optimaal ingedeeld en krijg je heel veel ruimtegevoel en lichtinval in de leefruimtes. Daarnaast is er op elke verdieping gedacht aan berging /opslagruimte. Terras wordt nog afgewerkt met tegels en balustrade.

***Wil je dit pand kopen als natuurlijk persoon (niet als vennootschap) en wordt dit je enige eigen privéwoonst voor minstens 5 jaar, dan kom je bij dit project in aanmerking voor een verlaagd BTW-tarief van 6%.***

Gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal met aparte berging/fietsenberging.
Op de 1ste verdieping is een mooie leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, het zonneterras wordt nog afgewerkt en geeft u alle privacy. 
2de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer met inloopdouche. 
Voor meer info omtrent plannen, prijzen en lastenboek, contacteer ons vrijblijvend 052 52 80 30 - info@goemanvastgoed.be

Plezantstraat 10 - 9240 Zele

Laatste 0 units beschikbaar!
 
Bekijk video over dit project

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/bernhard.jpg
Erkend vastgoedmakelaar - Verantwoordelijke kantoor Zele
Bernhard De Schoemaecker
facebook chat