Online schatting

nieuwbouwwoning Spoorstraat 125 Lede

TE KOOP - nieuwbouwwoning in de Spoorstraat te Lede
Een energiezuinig huis is vandaag waardevoller dan ooit tevoren: ventilatiesysteem D, centrale verwarming met warmtepomp. Er wordt gestreefd naar een energielabel A+ en een E-peil lager dan 30.
In deze straat vind je enkel nieuwbouwwoningen: deze gesloten bebouwing is gelegen in een rustige, doodlopende straat op wandelafstand van centrum Lede en in de nabijheid van station, scholen, winkels en grote supermarkten. De woning wordt stijlvol afgewerkt en heeft een strakke, hedendaagse architectuur. Bovendien is ze optimaal ingedeeld en krijg je heel veel ruimtegevoel en lichtinval in de leefruimtes. Daarnaast is er op elke verdieping gedacht aan berging /opslagruimte.

Bovendien kan de zolder afgewerkt worden tot 2 of 3 extra kamers. Alle technieken voor de zolder worden reeds klaargelegd tot op de zolderverdieping.
Inmiddels werd de ruwbouwfase afgewerkt en werden de technieken geplaatst. De woning werd reeds gechapt en gepleisterd en momenteel worden de vloertegels geplaatst.

Voor meer info omtrent plannen, prijzen en lastenboek, contacteer ons vrijblijvend 052 52 80 30 - info@goemanvastgoed.be

nieuwbouwwoning Spoorstraat 125 Lede

Laatste 0 units beschikbaar!
Lede
regio1
 
regio1

Wonen in regio Lede

Lede is een sfeervolle gemeente naast Aalst.


Vlot bereikbaar via E40 en openbaar vervoer, de treinverbinding Gent-Brussel is een absolute troef.
Maar Lede biedt zoveel meer: kleuter, lagere en middelbare scholen, winkels en alle grote supermarkten, sportcentrum, bibliotheek.
Ben je een natuurliefhebber dan zal je genieten van de vele trage wegen die je tot de mooie pittoreske deelgemeentes Impe, Paepegem, Wanzele, Smetlede,… brengen.
Cultureel is er ook steeds een mooi gevulde kalender. De Mariale processie kent een jaarlijkse traditie van meer dan 600 jaar en is dus een must see, of je nu katholiek bent of niet.
En de jaarlijkse carnavalstoet mag dan wel het kleine broertje van Aalst zijn, maar is zeker de moeite waard. 
 
Lede biedt kort samengevat alle voordelen van een rustig dorp én een kleine stad.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat Lede dé gemeente is met het meeste instroom van nieuwe inwoners. 


Feel free en kom Lede ontdekken ?

 
Bekijk video over dit project
facebook chat