Online schatting

Coucxhoeve

TE KOOP - nieuwbouwwoningen te Lede

Deze nieuwe verkaveling bestaat uit 5 eengezinswoningen: 3 gesloten bebouwingen met tuin en 2 halfopen bebouwingen met tuin. De woningen zijn gelegen in een rustige, doodlopende straat op wandelafstand van centrum Lede en in de nabijheid van scholen, winkels en grote supermarkten. De woningen worden stijlvol afgewerkt en hebben een strakke, hedendaagse architectuur. Bovendien zijn ze optimaal ingedeeld naar ruimtegevoel en lichtinval.

Bovendien kan de zolder afgewerkt worden tot 2 of 3 extra kamers. Alle technieken voor de zolder worden reeds klaargelegd tot op de zolderverdieping.

Een energiezuinig huis is vandaag waardevoller dan ooit tevoren: ventilatiesysteem D, centrale verwarming met warmtepomp en fotovoltaïsche zonnepanelen. Er wordt gestreefd naar een energielabel A+ en een E-peil lager dan 30.

Inmiddels werd de ruwbouwfase afgewerkt en wordt de vloerverwarming geplaatst.

Voor meer info omtrent plannen, prijzen en lastenboek, contacteer ons vrijblijvend 052 52 80 30 - info@goemanvastgoed.be

Coucxhoeve

Laatste 5 units beschikbaar!
 


Bekijk onze beschikbare appartementen

Lede
regio1
 
regio1

Wonen in regio Lede

Lede is een sfeervolle gemeente naast Aalst.


Vlot bereikbaar via E40 en openbaar vervoer, de treinverbinding Gent-Brussel is een absolute troef.
Maar Lede biedt zoveel meer: kleuter, lagere en middelbare scholen, winkels en alle grote supermarkten, sportcentrum, bibliotheek.
Ben je een natuurliefhebber dan zal je genieten van de vele trage wegen die je tot de mooie pittoreske deelgemeentes Impe, Paepegem, Wanzele, Smetlede,… brengen.
Cultureel is er ook steeds een mooi gevulde kalender. De Mariale processie kent een jaarlijkse traditie van meer dan 600 jaar en is dus een must see, of je nu katholiek bent of niet.
En de jaarlijkse carnavalstoet mag dan wel het kleine broertje van Aalst zijn, maar is zeker de moeite waard. 
 
Lede biedt kort samengevat alle voordelen van een rustig dorp én een kleine stad.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat Lede dé gemeente is met het meeste instroom van nieuwe inwoners. 


Feel free en kom Lede ontdekken ?

 
Bekijk video over dit project
facebook chat