fb-pixel
Online schatting

m2

2

1

1

Instapklaar appartement met twee slaapkamers.

Ruim appartement met twee slaapkamers, grote leefruimte met open keuken, badkamer, apart toilet, berging, terras, garage en staanplaats! Er is een lift aanwezig. Geen vaste kosten! Contacteer ons vrijblijvend op 052 52 80 80 of mail naar verhuur@goemanvastgoed.be !
Doe een huuraanvraag

Afspraak maken

Financieel

  • Prijs: € 650
  • Onder BTW stelsel: Nee
  • Beschikbaarheid: onmiddellijk

Energie

  • EPC Score: 230 Kwh/m²/j

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 1

Parking

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/people/Els.jpg
Onthaal en administratief bediende - rechterhand van het hele team
Els Deschuyffeleer
regio1
 
regio1

Wonen in regio Wichelen

Als zaakvoerder ben ik geboren en getogen in het Warme Wichelen. De voorbije 10 jaar mocht het team van Goeman Vastgoed honderden nieuwe Wichelaars verwelkomen. In Wichelen geniet je van gezellige en warme dorpssfeer en een actief verenigingsleven gecombineerd met de rust van de natuur en het water

De Schelde is de perfecte plek om te sporten of tot rust te komen. De scholen in alle deelgemeentes Wichelen, Serskamp en Schellebelle genieten een uitstekende reputatie. Jeugdbewegingen en sportverenigingen worden enthousiast geleid door gedreven Wichelaars. 

 

Tradities en folklore worden in ere gehouden, denk maar aan onze Wichelse beer en zijn gevolg die in december jaarlijks door onze straten trekken. De aankomst per boot van Sint-Maarten, die daarna   elk Wichels kindje tot 10 jaar thuis een avondbezoek brengt om de brieven met alle kinderwensen op te halen. En één van de oudste folklores : potjesmarkt in Schellebelle. Dit is een eeuwenoude traditie die verder bouwt op de verkoop van potten uit aardewerk die gebruikt werden om voedingswaren in te bewaren.