Online schatting

Autostaanplaats in ondergrondse parking Hof van Saeys

Hof van Saeys op de Oude Vest in hartje Dendermonde biedt op de ondergrondse verdieping een openbare parking (-1) en op -2 een parking met private autostaanplaatsen.
Er is keuze tussen een vaste private autostaanplaats of een rotatie autostaanplaats. Dit laatste betekent dat u als eigenaar steeds verzekerd bent van de mogelijkheid tot parkeren maar niet steeds op dezelfde plaats. Interesse om een autostaanplaats te kopen, informeer naar de beschikbaarheid en meer info via 052 52 80 30 - info@goemanvastgoed.be

Autostaanplaats in ondergrondse parking Hof van Saeys

Laatste 0 units beschikbaar!
Dendermonde
regio1
 
regio1

Wonen in regio Dendermonde: zóveel troeven

Verbinden zit Dendermonde als sinds 1233 in het bloed. Of moeten we zeggen het water? De stad ligt dan ook letterlijk aan de samenvloeiing van de Dender en de Schelde. In de loop der jaren mondde dat uit in een rijke culturele traditie. Wie kent er niet het Ros Beiaard, de reuzenommegang ‘Katuit’ of – recenter dan – Walking Dender en Flanders open, het grootste rugbytornooi? 

 

Net zoals het water, stroomt er ook een sterke dynamiek door de stad. Je bewondert (wereld)erfgoed als het belfort, het Vleeshuismuseum, het Justitiepaleis en het Begijnhof. Op een boogscheut ligt ook  het Heldenplein met de Kerk van Sint-Gillis-binnen. Kortom, alles wat Dendermonde haar unieke karakter geeft, vind je er vlakbij: water, groen, geschiedenis en een bruisende handelskern … Jouw garantie voor het authentieke Dendermonde-gevoel!

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat